АнонсиИздания

Празнични подаръци с изданията на ЗОП ПЛЮС!

Когато превали месец декември, а краят на годината е все по-близо на хоризонта, идва онзи любим за толкова много хора момент на Коледни пожелания и подаръци. Отмятайки ден подир ден по деловия календар, изпълнен с обявления, открити процедури, комисии и нормативни изменения, експертите по обществени поръчки също очакват с нетърпение миговете на празнични дарове. Мигове, които може да са още по-приятни, а и със сигурност по-полезни с изданията на ЗОП ПЛЮС!

Сред задължителните четива на професионалиста по обществени поръчки естествено попада и сборникът със ЗОП и ППЗОП. Припомняме, че изданието с актуални нормативни актове на ЗОП ПЛЮС бе пуснато в разпространение още броени дни след обнародването в Държавен вестник на промените в Закона за обществените поръчки. Както вече е известно, голяма част от дълго очакваните модификации в основния акт по материята влизат в сила от 1 март 2019 г., а тези относими към електронното възлагане – няколко месеца по-късно. Това прави изключително важно предварителното разучаване на новите текстове и подготовката за тяхното прилагане. А какъв по-добър начин да направим това от най-новото попълнение в Библиотека “ЗАКОННИК” на ЗОП ПЛЮС. Цената на сборника е 6,00 лева, поръчайте и вие!

Отлична възможност да си направите ценен подарък със знак ПЛЮС е и част втора на книгата „Азбука на обществените поръчки“, която вече се радва на отличен прием сред експертите по ЗОП. Изданието с автори г-н Ивайло Стоянов и г-жа Полина Цокова представя аналитичен преглед и коментар на избрани решения на Комисията за защита на конкуренцията. Продължението на сборника разглежда редица „бели полета“ в нормативната уредба, като с множество примери предлага оптимални решения на ключови казуси и дава полезни указания относно законосъобразното и ефективно определяне на критериите за подбор, методиките за оценка, използването на капацитет на трети лица и много други въпроси при възлагането. Азбучни истини от практиката в обществените поръчки, събрани в една книга – това, което експертите по ЗОП винаги са желали! Нашата “Азбука на обществените поръчки” очаква и вас, а цената е 21 лева!

Много желан подарък за всички, ангажирани с проблематиката на ЗОП, са и финалните броеве на списание ЗОП ПЛЮС за 2018 г. В тази връзка вече оповестихме, че основен фокус на ноемврийския и декемврийския брой на списанието са именно измененията и допълненията в Закона за обществените поръчки. Това идва като очакван отговор на повишения интерес на експертната аудитория на водещото специализирано издание към новите моменти в нормативната уредба по обществени поръчки в навечерието на една от най-големите реформи в сектора след присъединяването на страната ни към ЕС.

Представяне на актуалните редакции на разпоредбите на ЗОП, експертни коментари на новите моменти и полезни съвети за отражението им върху реалните проблеми в практиката на разходването на публични средства, преглед на някои възможни бъдещи промени в законодателството, анализ на отделни специфични аспекти на възлагането като административно-наказателните разпоредби на закона и правилата и практиките по осъществяване на предварителен контрол от Агенцията по обществени поръчки… Това и много други полезни материали ви очакват само на страниците на списанието, на което гласуват доверие все повече професионалисти по ЗОП.

Ако желаете списание ЗОП ПЛЮС да е ваш постоянен спътник и личен експертен компас през новата година, обещаваща бурни промени и чувствителни трансформации в практиките по възлагане на обществени поръчки, може да си направите най-големия подарък – абонамент за специализираното издание. В тази връзка ще напомним, че цената за хартиения вариант остава 228 лв. за годишен абонамент (12 месечни броя). За втора поредна година през 2019 г. списанието ще бъде предлагано и в електронен формат, като цената на електронния абонамент е само 165 лева! Освен всичко друго, абонатите за 2019 г. могат да получат електронен достъп до броевете ни за 2017 и 2018 г. на преференциална цена от 50 лева!

 Приятно и ползотворно четене на всички настоящи и бъдещи читатели на ЗОП ПЛЮС!

Актуалният нормативен сборник със ЗОП и ППЗОП, част втора на “Азбука на обществените поръчки”, броевете на списание “ЗОП ПЛЮС”, както и всички други издания на нашата компания, може да закупите с обаждане на тел.: 0879 279 180 или заявка на e-mail zopplus@gmail.com!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker