Анонси

Д-р Полина Цокова се присъединява към екипа на Списание ЗОП ПЛЮС

С радост бихме искали да оповестим, че утвърденият специалист по обществени поръчки д-р Полина Цокова, с когото ни свързва дългогодишно сътрудничество, вече става пълноценна част от консултантския екип на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

Полина Цокова

Ще припомним, че г-жа Полина Цокова е юрист и експерт по ЗОП с дългогодишен опит в областта на възлагането на обществени поръчки в държавната администрация. Високо ценена като лектор и автор на публикации по проблемите на поръчките, тя е добре позната на читателите на медията ни със своите висококачествени авторски материали и аналитични прегледи на практиката на КЗК и ВАС.

Предвид приноса ѝ към развитието на списанието, през годините бе реализирано постепенно разширяване на сътрудничеството между д-р Цокова и редакционния екип на Списание “ЗОП ПЛЮС”. И така, от месец октомври т.г. тя вече става част и от правно-консултантското ядро на организацията.

Г-жа Полина Цокова развива своята професионална компетентност в юридическата наука и практика въз основа на придобитата магистърска степен по право в СУ “Климент Охридски” и дългогодишния си опит в администрацията и Системата на обществените поръчки. През 2011 г.  получава наградата „Д-р Илко Ескенази“ за писмен труд в областта “Право” на тема „Промени в институциите и органите на Европейския съюз“.

Освен правната си експертиза, г-жа Цокова има задълбочени интереси и в областта на съвременната история на България. За професионализма ѝ в тази област свидетелства докторската ѝ степен по история и защитената дисертация, посветена на регионалната политика на държавата през 60-те и 70-те години на ХХ век.

Да пожелаем на д-р Цокова на добър час и много успехи с екипа на Списание “ЗОП ПЛЮС”!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker