Анонси

Семинарът в началото на юни с обновена програма с теми за подаването на сигнали за нарушения по ЗОП и с облекчени финансови условия за публични възложители

Уважаеми колеги, скъпи приятели, настоящи и бъдещи абонати на Списание “ЗОП ПЛЮС”,

Наближават датите на семинара на Списание “ЗОП плюс”, планиран за провеждане в периода 1-2 юни 2023 г., в конферентна зала с удобна локация в сърцето на столицата ни София. Свободните места бързо се изчерпват!

С настоящето любезно напомняме на всички, които следят с внимание анонсите за обучителните услуги на Списание “ЗОП ПЛЮС”, но не са се записали до момента, че очакваме с нетърпение да се видим на живо в работна среда и да обменим идеи и полезни практики по всички текущи въпроси на възлагателния процес.

На всички, които са се записали вече, бихме искали да предложим да зададат своите въпроси предварително по електронен път, на редакционния имейл: zopplus@gmail.com.

Нашият правен екип ще се постарае да подготви изчерпателни и компетентни отговори с препратки към приложимото законодателство и с практически акценти за по-добро усвояване на новите моменти в обхвата на обсъжданата проблематика.

НОВО!!! Списание „ЗОП ПЛЮС“ допуска плащане на таксата и СЛЕД провеждане на обучението – важи за бюджетни организации, с цел ефективното разходване на публичните средства от възложителите.    

За да бъдем в крак с актуалните промени в законодателството, засягащи сектора на обществените поръчки, включихме в обучителната програма специален модул по Закона за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения. Законът е в сила от 4.05.2023 г. В тази си част лекционният ни цикъл включва преглед на актуалните моменти при регламентирането на вътрешното подаване на сигнали и на последващите подаването на сигнала действия. Предвижда се да бъдат дадени конкретни насоки за извършване на анализ на практиката по прилагането на новия закон и за актуализирането на правилата – в приложимите случаи, както и да се разгледат разпоредбите с отложено влизане в сила (от 17 декември 2023 г.).

Очакваме да се присъедините към обучителното събитие и разчитаме на Вашата активност и аналитично мислене за изясняването на всички “бели полета” по пътя към реализиране на нелеката мисия да дадем най-пълните знания и представим най-точните тълкувания, с цел повишаване на нивото на подготовката на обучаемите лица.  

Повече информация за събитието може да намерите ТУК

Екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС”

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker