Анонси

ПРАЗНИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Всеки годишен абонамент за списанието до края на декември с подарък участие в януарския уебинар за промените в ЗОП

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Представяме Ви нашето ПРАЗНИЧНО ЗОП+ ПРЕДЛОЖЕНИЕвсеки клиент, сключил годишен абонамент за списание ЗОП ПЛЮС до края на месец декември ще получи като подарък и безплатно участие в двудневния януарски уебинар за ефективна работа с промените в закона “ПРОМЕНИTE В ЗОП – ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ЗА УСПЕШНИ ПОРЪЧКИ 2024”, който ще се проведе на 18-19 ЯНУАРИ 2024 г. чрез платформата ZOOM.

Цената на годишен абонамент за дигиталното Списание ЗОП ПЛЮС е 165 лв. без ДДС.

На своите страници изданието предлага всичко необходимо за специалистите в областта на обществените поръчки аналитични статии, представяне на актуалните нормативни промени, полезни практически насоки, решения на казуси по ЗОП, образци на документи, съдебна и контролна практика и още много друга полезна информация за обществените поръчки.

Всеки абонат на списанието получава и достъп до специални услуги като членство във Вайбър групата на Списание „ЗОП ПЛЮС” за консултации и обмяна на добри практики, достъп до Националната телефонна линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680, отстъпки за обученията, организирани от Списание „ЗОП ПЛЮС”, достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП+” и много други.

За да се възползвате от специалното ни предложение просто се обадете на тел. 0882 653 036 или ни пишете на електронна поща zopplus@gmail.com!

Нека и през 2024 г. заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки!

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker