Анонси

НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК: Всеки 12-месечен абонамент за списанието от 1 до 18 януари с безплатно участие в уебинара за промените в ЗОП

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

За летящ старт на новата година сме Ви приготвили подобаващ НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪКвсеки клиент, сключил 12-месечен абонамент за списание ЗОП ПЛЮС от 1 до 18 януари ще получи като бонус безплатно участие в двудневния януарски уебинар за ефективна работа с промените в закона “ПРОМЕНИTE В ЗОП – ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ЗА УСПЕШНИ ПОРЪЧКИ 2024”, който ще се проведе на 18-19 ЯНУАРИ 2024 г. чрез платформата ZOOM.

Освен множеството изменения и допълнения на ЗОП, реализирани със ЗИДЗОП (обн. ДВ бр. 88 от 20.10.2023 г.), на това онлайн обучение ще бъдат детайлно разгледани и новите важни редакции в закона (вкл. относно индексациите по чл. 117а от ЗОП), направени със Закона за държавния бюджет за 2024 г., приетите нови подзаконови нормативни актове, свързани с възлагането на обществени поръчки, новия предварителен контрол за законосъобразност по чл. 237б от ЗОП, новите задължения на възложителите за уведомяване на органите на приходната администрация, произтичащи от промените в ДОПК,  в сила от 3.5.2024 г., и много други актуални моменти в нормативната уредба и практиката по нейното прилагане.

Припомняме, че цената на годишен абонамент за дигиталното Списание ЗОП ПЛЮС е 165 лв. без ДДС.

На своите страници изданието предлага всичко необходимо за специалистите в областта на обществените поръчки аналитични статии, представяне на актуалните нормативни промени, полезни практически насоки, решения на казуси по ЗОП, образци на документи, съдебна и контролна практика и още много друга полезна информация за обществените поръчки.

Всеки абонат на списанието получава и достъп до специални услуги като членство във Вайбър групата на Списание „ЗОП ПЛЮС” за консултации и обмяна на добри практики, достъп до Националната телефонна линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680, отстъпки за обученията, организирани от Списание „ЗОП ПЛЮС”, достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП+” и много други.

За да се възползвате от специалното ни предложение просто се обадете на тел. 0882 653 036 или ни пишете на електронна поща zopplus@gmail.com!

Нека и през 2024 г. заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки!

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker