Анонси

Успешно премина уебинарът по обществени поръчки на ЗОП ПЛЮС оповестиха от компанията

ЗОП ПЛЮС оповестиха успешното реализиране на своя уебинар по обществени поръчки. Събитието, което е първо по рода си за консултантската организация, бе насрочено за 26 и 27 октомври 2017 г.

При иновативната форма на обучение в рамките на 2 дни и общо 8 учебни часа всички записали се обучаеми получават парола и линк за достъп до обучението, на което имат възможността, без да напускат комфорта на своя дом или офис, да усвоят полезни знания и умения в областта на обществените поръчки като как да подготвят законосъобразно документацията си, да определят изискванията към участниците и критериите за подбор, да изготвят методиките си за оценка, да проверят ЕЕДОП, да проведат процедурата си и други.

Предвид тенденциите за преминаване към преобладаващо електронни форми на възлагане на обществени поръчки, от ЗОП ПЛЮС вече съобщиха за намеренията си и занапред уебинарите да са значима част от портфолиото с обучителни слуги, които предлага компанията.

В потвърждение на това, че електронните поръчки вече са част от дневния ред на всички в Системата на поръчките в България, това ще бъде тематичният фокус и на един от следващите семинари на ЗОП ПЛЮС, който ще се проведе на 11 и 12 декември в хотел Централ, гр. София. Освен всички други интересни акценти, на това практическо обучение представители на Държавна агенция “Електронно упраление” ще разяснят какво предстои при електронните поръчки и кои са актуалните изисквания при поръчки за ИКТ.

Повече за събитието, към което вече бе заявен повишен интерес от експертната общност, може да научите тук.

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker