Обща информация

Представяне на Списание "ЗОП ПЛЮС"

„Списание ЗОП ПЛЮС” ЕООД е консултантска организация, която вече десет години предоставя на своите клиенти и абонати широк спектър от правни и други специализирани услуги по подпомагане на управлението на процесите по възлагане на обществени поръчки, в т.ч. изготвяне и проверка на документации, правна помощ при обжалване на процедури или налагане на финансови корекции, консултиране при възлагане на обществени поръчки и много други.

Сред основните акценти на дейността ни е и провеждането на специализирани присъствени и онлайн семинари и обучения по ЗОП и електронно възлагане на обществени поръчки чрез платформата ЦАИС ЕОП. Водени от желанието си да сме максимално полезни на възложители, изпълнители, отговорни институции и експерти, ние си сътрудничим с водещи лектори и специалисти по материята. Това, както и амбицията за оптимален избор на локации и организация на събития в съответствие с най-високи критерии за качество, ни утвърди като топ опция за всички, които търсят обучителни услуги по възлагане и изпълнение на поръчки в традиционна и дигитална среда.

Ключово в направление в дейността ни е и издаването на едноименното Списание „ЗОП ПЛЮС” – водещо периодично издание и пазарен лидер в информацията в областта на обществените поръчки, което достига до хиляди възложители и участници в обществени поръчки. Списанието излиза всеки месец (12 броя на година) и се разпространява чрез годишен абонамент. На своите страници то предлага всичко необходимо на специалистите в областта на обществените поръчки – аналитични статии и представяне на актуалните нормативни промени, полезни съвети и практически насоки, решения на казуси, образци на документи, съдебна практика, указания на органа по методология, практика на контролните органи, както и друга полезна информация. В съответствие с тенденциите на все по-голяма навлизане на информационните и комуникационни технологии във всички сфери на общуване и взаимодействие между хората, от началото на 2022 г. Списание „ЗОП ПЛЮС” се предлага само в електронен формат.

Мисията си да предлагаме експертни съвети и решения, основани на знание и ефективна комуникация, ние изпълняваме и чрез другите ни издателски проекти, електронния портал за обществени поръчки ZopPlus.com и Националната телефонна линия за консултации по обществени поръчки. А за да затвърждаваме позицията си на водеща организация в сектора, постоянно развиваме нови услуги като “ЗОП+ Асистент по обществени поръчки”, обучения на място за нуждите на конкретна организация, различни формати на оналйн обучения и консултации, както и много други.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Tel: 0882 653 036, E-mail: zopplus@gmail.com

/home/ivan/Desktop/ZopplusLogo.pngZopplusLogo

 

Семинари

Търсите обучение по ЗОП, съобразенo с Вашите потребности?

В търсенето си на обучение вероятно попадате на различни събития, всяко със своите силни страни. Но дали ако се запишете на едно или друго от тях, ще получите всички отговори на въпросите, които Ви вълнуват? Още…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker