Анонси

Успешният преход към електронни поръчки все по-близо след еднодневен ЗОП ПЛЮС уебинар

При голям интерес и високи нива на удовлетвореност на участници и организатори протече поредният еднодневен уебинар по електронни обществени поръчки на Списание “ЗОП ПЛЮС”. Тренингът, озаглавен “Електронни поръчки в ЦАИС ЕОП – стани експерт в лесни стъпки”, се проведе на 15 май, посредством приложението Zoom.

На провелия се онлайн курс, предназначен както за възложители, така и за участници, записалите се получиха шанса в бързи и лесни стъпки да опознаят в детайли как се реализират обществени поръчки в електронната среда на платформата ЦАИС ЕОП. Фокусът на тренинга премина последователно през най-важните теми, които трябва да бъдат разбрани от всеки практик по ЗОП – от АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП, през основните функционалности на ЦАИС ЕОП, до тънкостите при използване на електронната платформа.

Всички участници имаха възможността да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП, за да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. И разчитайки на експертна подкрепа и вещи напътствия, да могат лесно да изградят необходимите правни и дигитални знания и компетентности за ефективна и успешна работата със системата.

Онлайн обученията, които се радват на все по-голям интерес, ни позволяват заедно да превърнем предизвикателствата на наложителната дистанция във възможности за максимално бързо навлизане в дигитален режим на работа по ЗОП. Специално проектирани, те са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи в електронното възлагане и участие в обществени поръчки, и могат да бъдат полезни за всички, без значение от техния опит и квалификация.

На следващият уебинар, който ще бъде двудневен и е насрочен за 28-29 май, освен всички тези полезни неща, участниците ще получат още повече работещи решения за постигане на майсторство не само при използване на електронната платформа ЦАИС ЕОП, но и при успешното преодоляване на всички изпитания в областта на обществените поръчки. Защото и след 13 май, предизвикателствата пред експерта по ЗОП продължават да бъдат извънредно много, като брой и мащаби.

Затова обучителната ни програма не спира нито за миг – следващите ни уебинари ще се проведат на 5 юни (специално за участници) и на 12 юни (специално за възложители). След това, на 18 и 19 май, е насрочен присъствен експертен тренинг в традиционен формат с двама лектори, като локацията отново е в центъра на столицата – хотел “Рослин Сентръл Парк” в София.

Повече за предстоящите събития от обучителната програма на Списание “ЗОП ПЛЮС” може да научите тук. Включете се още сега!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker