Анонси

Продължава анкетното проучване по повод една година възлагане в ЦАИС ЕОП

Колеги от цялата страна вече се включиха в проучването на мнението, нагласите и настроенията на експертната общност относно преминаването към изцяло електронни обществени поръчки.

Провежданата анкета е част от инициативата „Една година електронни обществени поръчки в България“, реализирана съвместно от Националното сдружение на експертите по обществени поръчки (НСЕОП) и Списание „ЗОП ПЛЮС“.

Отново приканваме всички експерти, които са професионално ангажирани с материята на ЗОП, да попълнят анонимната анкета, чрез която да изразят мнението си и отправят предложения относно протичащите процеси на електронизация на обществените поръчки и работата на централизираната система ЦАИС ЕОП.

Всички желаещи могат да включат в проучването и да изразят активна позиция по актуални въпроси за възлагането в ЦАИС ЕОП до 26 февруари

Анкетата е достъпна онлайн на Интернет сайта на Сдружението ТУК, но може да бъде свалена и като файл, попълнена и изпратена на електронна поща nseop@nseop.org.

Повече информация относно инициативата на НСЕОП и Списание “ЗОП ПЛЮС” може да получите на сайта на Сдружението nseop.org, по имейл на адрес nseop@nseop.org, както и по телефон 0897 921 232.

Нека заедно да допринесем за по-ефективното и успешно случване на дигиталната трансформация в Системата на обществените поръчки в България!

КЪМ АНКЕТАТА

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker