Анонси

Успешно премина първият уебинар на Списание ЗОП ПЛЮС за 2021 г.

С позитивни отзиви от многобройните участници и обратна връзка на удовлетворение от наученото приключи първото за годината онлайн обучение на Списание ЗОП ПЛЮС. Двудневният уебинар, който постави началото на обучителната ни програма за 2021 г., се проведе на 28 и 29 януари в превърналата се в еталон в деловите Интернет събития платформа Zoom.

В рамките на тренинга потвърдихме ангажимента си да оказваме експертна подкрепа на професионалната общност с цел реализиране на  успешна трансформация към дигитална работа по ЗОП. За целта разгледахме най-актуалните промени в нормативната уредба, коментирахме най-често допусканите грешки при електронно възлагане на обществени поръчки и ключова контролна практика, и нагледно представихме практическата дейност в платформата ЦАИС ЕОП, която се извършва както от възложители, така и от участници.

С проведеното обучение за пореден път показахме и доказахме, че основен приоритет при обучитенията ни е усвояването на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП и налагането на прагматични и ефективни подходи за управление на работните процеси в платформата ЦАИС ЕОП.

Следващият уебинар за широка аудитория отново ще е двудневен и е насрочен за 25 и 26 февруари. Напомняме, че онлайн обучения по ЗОП и електронни поръчки в ЦАИС ЕОП провеждаме и по индивидуална заявка – за нуждите на конкретна организация.

Бъдете онлайн с обществените поръчки! Включете се още днес!

ПОВЕЧЕ ЗА УЕБИНАРА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ТУК

По технически съображения броят на участниците за всяко онлайн обучение е ограничен до 50, като регистрацията ще се извършва по реда на получаване на заявките.
Местата се изчерпват бързо, заявете участие сега!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker