Анонси

Честит празник на българското слово, просвета и култура!

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

С радост честитим на всички вас днешният Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

За нас този празник е много специален, защото като организация винаги сме разчитали на родното слово, за да изпълняваме своята мисия да подпомагаме и обединяваме общността на експертите в областта на обществените поръчки в България.

Общувайки, взаимодействайки с другите, осъществявайки своите начинания, именно словото, както устно, така и писмено, а вече и в дигитална среда, е било това безценно средство, чрез което спомагаме за развитието на уменията и компетентностите на професионалистите по ЗОП, утвърждавайки принципите на откритост, диалогичност, сътрудничество и взаимопомощ в нашата експертната работа. И чрез него се опитваме да осъществяваме своя принос за по-доброто тълкуване и прилагане на правилата в сектора, респективно за по-ефективното разходване на обществения ресурс и публичния мениджмънт като цяло.

Убедени в силата на българската писменост и значението на просветата, още от началото на вече далечната 2013 г. ние неотклонно продължаваме да издаваме, на хартия и в електронен формат, и нашето ваше Списание “ЗОП ПЛЮС”. За да могат посланията, които отправяме към Вас и полезната информация, която споделяме, не само да достигнат до възможно повече колеги от нашата общност, но да оставят и по-трайни следи в обществената среда, която всички ние заедно сътворяваме и развиваме.

Защото казаното отлита, а написаното на родния ни език не само остава, то свързва и обединява, пробужда и възражда,  подкрепя и помага да пребъдем като народ и държава!

Екипът на Списание ЗОП ПЛЮС

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker