Новини

Продължава записването за хибридното обучение по ЗОП и ЦАИС ЕОП в края на октомври

Уведомяваме всички колеги, че продължава записването за хибридното обучение по електронни поръчки и работа в платформата ЦАИС ЕОП, което ще се проведе на 21 и 22 октомври отново в центъра на София.

Тренингът “АКТУАЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ В ЦАИС ЕОП 2021 – ЕФЕКТИВНИ И УСПЕШНИ В ПРАКТИКАТА” ще се реализира в новата комбинирана форма, която набира популярност през последните месеци. При тези т.нар. хибридни събития всеки участник избира дали да присъства на място или да се включи онлайн чрез Zoom.

И на този наш семинар, всички участници ще имат на разположение оптимална професионална среда и подкрепа за развитие на всички знания и умения, формиращи пълния набор правни и дигитални компетентности за успешна работа със закона и централизираната платформа ЦАИС ЕОП, подплатени с познаване на АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП в сила от 2021 г. и НОВИТЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ на ПЛАТФОРМАТА.

Благодарение на нашия опитен и компетентен лектор, освен тънкостите на работата в ЦАИС ЕОП, на обучението ще бъдат разгледани и актуални решения на КЗК и ВАС с акцент върху електронните обществени поръчки.

И на това събитие ще останем верни на себе си и ще заложим на запазената си  марка – основано на прагматизъм и ефективност изграждане на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно и наситено с много примери представяне на работата в ЦАИС ЕОП, което да е полезно както за участници, така и за възложители!

Дали ще присъствате на място или ще участвате онлайн, решавате вие! Очакваме Ви!

СВАЛИ ПОКАНА С ПРОГРАМА

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker