Анонси

Сборникът ни с актуални редакции и коментари на ЗОП и ППЗОП предпочитан избор и при работа във все по-дигитална среда

В обществените поръчки мишката не е заплаха за книжката (със ЗОП и ППЗОП). Доказателство за това е фактът, че дори в условия на постоянна дигитална трансформация, в ежедневната си работата експертите по материята продължават да разчитат и на бързи справки в книжни издания на прилаганите нормативни актове. Сред предпочитаните избори на колегите е и издаваният от Списание ЗОП ПЛЮС Сборник с актуални редакции и коментари на Закона за обществените поръчки (ЗОП) и правилника за неговото прилагане (ППЗОП).

Освен актуалните и към м. април 2022 г. текстове на закона и правилника, по традиция в справочното издание със знак ПЛЮС са включени и полезни коментари по най-важните текстове от двата нормативни акта и линкове към допълнителни информационни ресурси. Постоянно развивайки този традиционен продукт, ние продължаваме да изпълняваме амбициозната си цел да предлагаме правни издания без аналог на българския пазар, които добавят все повече стойност и са максимално полезни за експертите по ЗОП.

Затова за нас не е изненада, че използването на издание като сборника с нормативни актове на Списание ЗОП ПЛЮС, специално проектирано от и за професионалисти по обществени поръчки, продължава да бъде необходимо условие за наистина ефективна работа в условията на все така честите промени в нормативната уредба и новите предизвикателства на дигиталната работа в средата на постоянно развиващата се платформа ЦАИС ЕОП.

Най-купуваното специализирано издание от Библиотека “ЗАКОННИК” на Списание ЗОП ПЛЮС може да бъде и Ваш безценен помощник за справяне с всички изпитания в областта на обществените поръчки.

Цената на сборника е 24,00 лева с ДДС, поръчайте още днес!

С актуалния нормативен сборник със ЗОП и ППЗОП, броевете на списание “ЗОП ПЛЮС”, както и всички други наши издания и услуги, може да се сдобиете със заявка свободен текст на e-mail zopplus@gmail.com!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker