Анонси

Успешно премина уебинарът по е-поръчки в ЦАИС ЕОП и прилагане на Регламент 2022/576

При висока активност на участващите експерти и позитивна обратна връзка за удовлетвореността от събитието протече завършилият днес двудневен практически уебинар на Списание “ЗОП ПЛЮС” по електронни поръчки в ЦАИС ЕОП.

Събитието, озаглавено “СТЪПКА ПО СТЪПКА В ПЛАТФОРМАТА ЦАИС ЕОП И РЕГЛАМЕНТ 2022/576”, се проведе на 28 и 29 юли в онлайн форма чрез платформата Zoom.

Основната част от уебинара бе реализирана под формата на ПРАКТИКУМ С РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ В ЦАИС ЕОП, с помощта на който участниците имаха възможност да извървят процедурния път през отделните етапи при използването на платформата (от прогнозиране и планиране, през възлагателната процедура и участието, до сключването и оповестяването на договора за обществена поръчка).

Поради големия интерес в обучението бе включен и модул за прилагането на Регламент (ЕС) 2022/576 на Съвета от 8 април 2022 г. за изменение на регламент (ЕС) № 833/2014 г. относно ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна. Така участниците получиха подробна информация за този нов директно приложим акт и насоки за спазване на задължителните изисквания относно възлагането и изпълнението на обществени поръчки и дейности, финансирани от ЕС, произтичащи от него.

Дори през идните горещи летни месеци екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС” продължава своята консултантска работа в подкрепа на всички колеги, клиенти и партньори, ангажирани с възлагането и изпълнението на обществени поръчки. Продължава и изпълнението на обучителната ни програма, която предвижда провеждането на Блиц уебинар за прилагане на Регламент 2022/576, планиран за 19 Август, както и тридневен разширен практичеки уебинар ЮРИСПРАКТИК+ на 7-9 септември, насочен както към развитието на практическите умения за електронната работа по ЗОП така и към повишаване на нивото на юридическа подготовка. Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ОБУЧЕНИЯ ТУК

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker