Анонси

Списание ЗОП ПЛЮС изрязява съпричастност към пострадалите от наводенията в община Карлово

Екипът на Списание ЗОП ПЛЮС изразява своята дълбока загриженост и съпричастност към пострадалите от наводненията в община Карлово и призовава всички свои читатели, клиенти и партньори, които имат възможност, да се включат в дарителската акция в подкрепа на бедстващите райони.

От община Карлово съобщиха, че кризисният щаб под ръководството на градоначалника д-р Емил Кабаиванов анализира състоянието на пострадалите селища към момента. Създадена е организация за ликвидиране на последиците във всички селища на общината, като с приоритет са с. Богдан, с. Каравелово и с. Слатина. За справяне с бедствената ситуация в тези населени места са се включили доброволци от цялата страна.

Кризисният щаб се обърна с молба към всички, които могат да осигурят техника – багери, трактори, фадроми и самосвали, които да се включат в почистването в най-засегнатите райони. Към този призив се присъединява и екипът на Списание ЗОП ПЛЮС.

Желаещите да помогнат с парични средства на пострадалите от наводнението могат да направят това по следната банкова сметка:

IBAN: BG81FINV91508416025382        

BIC FINVBGSF   

ПИБ АД-КЛОН КАРЛОВО,УЛ.ГЕНЕРАЛ КАРЦОВ 6   

Наименование  на кодовете за вид плащане

Код за вид плащане

Дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми от страната

Титуляр: Община Карлово

44

51

00

От името на Кризисния щаб и от наше име, изразяваме благодарност на всички организации и граждани, които помагат в този тежък момент.

Източник: Община Карлово

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker