Анонси

Росен Желязков ще открие конференция за опазването на критични данни

ДАЕУ е партньор на международния форум

На 28 септември, четвъртък, от 9.00 ч. в София Хотел Балкан (зала Роял 3) председателят на Държавната агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) Росен Желязков ще даде начало на 16-ата международна конференция InfoSec&Data Storage под надслов „Сътрудничеството в основата на опазването на критичните данни“.

 ДАЕУ е партньор на двудневния форум, който ще събере водещи представители на институциите и на бизнеса в областта на кибер защитата, сигурността на мрежите и информационните системи, политиките за сигурност, защитата на личните данни и др. Сред акцентите на дискусиите ще бъдат рисковете пред организациите в областта на информационната сигурност, ефективното съхранение на данните, новите стратегии и планове за борба с кибер заплахите.

 По въпросите на сигурността на мрежите и информационните системи участие във форума ще вземе ръководителят на Националния център за действие при инциденти в информационната сигурност“ към ДАЕУ (CERT Bulgaria) Васил Грънчаров. Презентацията му е с начало 11.50 часа в рамките на първата сесия на форума.

Източник: ДАЕУ

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker