Анонси

Абонаментната кампания на ЗОП+ за 2019 година е в разгара си

Екипът на ЗОП ПЛЮС напомня на своите настоящи и бъдещи читатели и почитатели, че е в ход абонаментната кампания на списание “ЗОП+” за следващата 2019 година!

Специализираното списание по обществени поръчки отново си поставя амбициозната задача да открива и развива нови и нови възможности да е полезно на професионално ангажираните с тази материя като добави стойност в работата на все повече експерти с гореща информация за новостите в законодателството, аналитични коментари и помощни материали на водещи автори и специалисти, както и преглед на най-ефективните възможни решения на заплетени казуси от реалната практика по ЗОП и ППЗОП.

Всичко това и още много изненади ще може да имате на свое разположение на цена за хартиеното издание от 228 лв. за годишен абонамент (12 месечни броя). За втора поредна година през 2019 г. списанието ще бъде предлагано и в електронен формат, като цената на електронния абонамент е само 165 лева!

Освен добре познатите консултации по електронна поща, online чат и Горещата телефонна линия 0700 20 680, отново очаквайте нови функционалности на сайта ни zopplus.com, както и все повече полезни и иновативни услуги, които ще предложим на нашите клиенти и партньори.

Напомняме също, че всеки наш абонат за 2019 г. получава и електронен достъп до броевете ни за 2017 и 2018 г. на преференциална цена от 50 лева.

Доверете се на сп. “ЗОП ПЛЮС” – Вашият верен приятел и компас в бурното море на обществените поръчки!

Повече за условията на Абонамент 2019 може да прочетете тук или в брошурата за кампанията тук

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker