Анонси

Поради големия интерес интерактивен модул за работа с ЦАИС-ЕОП ще има и на обучението в края на май в София

Специално разработеният от консултантите на Списание “ЗОП+” работен модул за работа с Централизираната платформа за електронни поръчки (ЦАИС ЕОП) с интерактивни средства ще бъде включен и в обучението на медията, насрочено за края на месец май. Това решение бе взето в отговор на високия интерес и множеството обаждания и запитвания от проявяващи интерес колеги.

Ще припомним, че професионалното обучение “Актуални предизвикателства и работещи решения при възлагане на обществени поръчки” ще се състои на 30 и 31 май в столичния хотел “Централ”. Като основен негов фокус е предвидено възлагането на ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА, често допусканите грешки и добрите практики. За високата професионална подготовка на у участниците в това направление сме предвидили за лектор г-жа Дора Бурова – директор на дирекция “Правно осигуряване на одитната дейност ” в ИА “Одит на средствата от ЕС” (ОСЕС).

След безспорния успех на интерактивния модул за работа с ЦАИС ЕОП обаче, към лекторския състав и за събитието на 30-31 май ще се присъедини експерт от НСЕОП в лицето на г-н Йордан Халаджов – зам.-председател на УС на Сдружението. Той ще подпомага водещият лектор г-н Ивайло Стоянов при представянето на функциите на електронната система и спецификите при работа с нея.

По този начин отново смятаме да претворим в дела желанието си чрез привличане на по-широк кръг експерти с богат практически опит по ЗОП и активно използване на електронни средства за обучение да провеждаме уникални по рода си в България интерактивно-модулни обучения за работа с платформата за електронни поръчки. И няма да скрием професионалното си удовлетворение, че приключилото преди дни обучение започна да превръща в реалност тези наши намерения.

На обучението в края на май отново възнамеряваме не само да “разшифроваме” новите моменти в законодателството, но и да споделим най-ефективните подходи за тяхното спазване, в контекста на най-често допусканите грешки и практиката на АОП, АДФИ, Сметна палата, КЗК, ВАС, управляващите и одитни органи.

Повече за предстоящия семинар може да научите тук.

Присъединете се и вие! Очакваме Ви!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker