Минали броеве

Брой 10, 2019: ЕЛЕКТРОННИ ФУНДАМЕНТИ

Броени дни преди старта на дългоочакваното задължително електронно възлагане на поръчки чрез системата ЦАИС ЕОП, ще продължим да сме последователни в усилията си да подпомагаме с експертизата си осъществяването на този мащабен преход.

За целта сме избрали за водещ материал на октомврийския брой детайлния преглед на законопроекта за промени в ЗОП, обявен за обсъждане на 05.09.2019 г. В този аналитичен текст водещият ни консултант г-z Ивайло Стоянов не само разглежда в детайли и прави експертен коментар на предложените текстове, но ни запознава и с ценни предложения, представени в публичното пространство от професионалната общност в лицето на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки.

Стойност към този брой безспорно добавя и поредният полезен авторски прочит на съдебната практика, който ни предлага д-р Полина Цокова.

Приятно и ползотворно четене!

От екипа на ЗОП ПЛЮС


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:

ТЕМА НА БРОЯ

ЕЛЕКТРОННИ ФУНДАМЕНТИ

Аналитичен преглед и коментар на законопроекта за промени в Закона за обществените поръчки, обявен за обсъждане на 05.09.2019 г.

Ивайло Стоянов

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • В СВОЯ ЗАЩИТА ИЛИ С ЦЕЛ ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Факти и аргументи от значение за обществените поръчки в практиката на КЗК и съдилищата, Полина Цокова

Ако желаете Списание “ЗОП ПЛЮС” да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през 2020 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0879 279 180 или e-mail zopplus@gmail.com. Повече за условията на абонамента тук.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Сключете годишен абонамент в периода 1 ноември – 10 декември 2019 г. и ще получите 10% отстъпка от цената на абонамента (важи за всички желаещи, заявили абонамент в посочения период и за всички видове абонамент)! Очакваме ви!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker