Анонси

Реален опит в ЦАИС ЕОП и много дигитални възможности очакват участниците в уебинарите по ЗОП със знак ПЛЮС

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

след отминаване на празничното настроение около Великден, дори в дистанционен режим деловият делник на експерта по ЗОП отново се завръща към обичайната активност и дежурната среща с предизвикателствата на закона, вече пренесени и в дигиталната среда на платформата ЦАИС ЕОП.

Това, както и напрегнатото очакване на отложения, но все така предстоящ втори етап от поетапното преминаване към изцяло дигитални обществени поръчки, е добър повод да припомним за предстоящите уебинари, с които продължава обучителната програма на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

На тези онлайн тренинги, насрочени за 24 април (за възложители и участници), 4 май (за възложители) и 5 май (за участници), ще извървим целия път от базисните знания и умения за електронно възлагане до тънкостите при работата с платформата „ЦАИС ЕОП“. Развивайки пълния набор, както от правни, така и от дигитални знания и компетентности за справяне с всички актуални предизвикателства в областта на обществените поръчки. И то при пълно отчитане на най-новото в нормативната уредба и практиката, съгласно актуалните промени в ЗОП и ППЗОП.

За да извлечем максимума от уникалната възможност, която предлагат тези онлайн екшън курсове, отново ще насърчим и подпомогнем всички участници да бъдат активни и да регистрират собствени профили в тестовата версия на ЦАИС ЕОП, за да могат да подадат оферти по изготвените от лектора обществени поръчки. Правейки заедно и в реално време онази важна крачка към истинския професионализъм в дигиталната работа по ЗОП!

Повече за предстоящите събития с марка “ЗОП ПЛЮС” може да научите тук.

Научете тайните на електронните поръчки, станете експерт по ЦАИС ЕОП за един ден!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker