Анонси

Успешен старт на ЦАИС ЕОП с подкрепата на Списание “ЗОП ПЛЮС”

След множество забавяния и отлагания, от извънреден и всякакъв друг характер, на 14 юни най-накрая стартира вторият етап от поетапното преминаване към изцяло електронни обществени поръчки.

Както вече е широко известно, на този етап електронното възлагане в платформата ЦАИС ЕОП вече е задължително за всички институции и организации, прилагащи ЗОП.

По всеобщо мнение, този преход бележи качествено нов етап в развитието на системата на обществените поръчки в България като дигиталната трансформация изисква да се премине систематичен и последователен процес на обучение за изграждане на необходимите нови компетентности за работа по ЗОП в електронна среда.

Затова, водени от своята мисия да подпомагаме всички, които са професионално ангажирани с материята на обществените поръчки, на прага на същинския старт на задължителното възлагане чрез „ЦАИС ЕОП“ ние продължаваме своята обучителна програма както с УЕБИНАРИ, така и ПРИСЪСТВЕНИ ОБУЧЕНИЯ по електронни обществени поръчки.

Следващите ни събития, подходящи и за възложители, и за участници в процедури по ЗОП, са присъствени семинари на 18-19 юни и 16-17 юли в София, както и уебинар на 31 юли 2020 г.

На предстоящите събития имате възможност да изберете комфортната и подходяща за Вас форма на обучение, за да изминем заедно пътя от базисните знания и умения за електронно възлагане до тънкостите при работата с платформата „ЦАИС ЕОП“. Следвайки най-актуалното в уредбата и практиката, съобразно ИЗМЕНЕНИЯТА В ЗОП и ППЗОП.

Както в присъствената, така и в дистанционната форма на обучение, лектори ще бъдат водещи експерти в областта на обществените поръчки, които могат в най-голяма степен да добавят стойност в подготовката и професионалното израстване на записалите се участници чрез обмен на ноу-хау и активно споделяне на добри практики и работещи решения по ЗОП и ППЗОП.

Пълната подкрепа на експертите на Списание “ЗОП ПЛЮС” може да си осигурите и като се възползвате от ексклузивната промоция за услугата “ЗОП+ Асистент по обществени поръчки”.

Бъдете ОНЛАЙН с обществените поръчки! Включете се сега!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

ПОВЕЧЕ ЗА “ЗОП+ АСИСТЕНТ” ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker