Анонси

Стартира първи присъствен семинар на Списание “ЗОП ПЛЮС” след извънредното положение

С нескрито вълнение бихме искали да обявим, че вече стартира първият присъствен семинар на Списание “ЗОП ПЛЮС” след края на извънредното положение.

Събитието, озаглавено “Задължителни обществени поръчки след юни 2020 г.” ще се проведе на 18 и 19 юни в столичния Рослин Централ Парк Хотел и е предназначено да подпомогне продължаващата подготовка за успешно електронно възлагане и участие в обществени поръчки посредством централизираната онлайн платформа ЦАИС ЕОП.

По този начин са възстановени всички форми на обучение на Списание “ЗОП ПЛЮС” – факт, който споделяме с радост, но и за който бихме искали сърдечно да благодарим на всички колеги и приятели в общността на професионално ангажираните по ЗОП, с които и през най-трудните дни на социална дистанция запазихме пълноценната комуникация и взаимодействие, подкрепяйки се за преодоляване на всички текущи предизвикателства.

Широкообхватната ни обучителна програма има за основна цел да подпомогне максимално ефективното и бързо реализиране на втория етап от поетапното преминаване към изцяло дигитални обществени поръчки, започнал след 14 юни.

Припомняме, че след тази дата електронното възлагане в системата „ЦАИС ЕОП“ вече е задължително за всички институции и организации, които прилагат ЗОП.

За да предоставим възможност на всички потенциални участници да изберат най-комфортната и подходяща за тях форма на обучение, в програмата на Списание “ЗОП ПЛЮС” са предвидени както присъствени семинари, така и уебинари.

Следващите ни събития, подходящи и за възложители, и за участници в процедури по ЗОП, са семинар на 16-17 юли в София и уебинар на 31 юли 2020 г.

Чрез тях възнамеряваме да изминем заедно пътя от базисните знания и умения за електронно възлагане до тънкостите при работата с платформата „ЦАИС ЕОП“. Следвайки най-актуалното в уредбата и практиката, съобразно ИЗМЕНЕНИЯТА В ЗОП и ППЗОП.

Както в присъствената, така и в дистанционната форма на обучение, лектори ще бъдат водещи експерти в областта на обществените поръчки, които могат в най-голяма степен да добавят стойност в подготовката и професионалното израстване на записалите се участници чрез обмен на ноу-хау и активно споделяне на добри практики и работещи решения по ЗОП и ППЗОП, вече и в дигитална среда.

Бъдете ОНЛАЙН с обществените поръчки! Запишете се сега!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker