Анонси

Топ материал за подаването на оферти в ЦАИС ЕОП и още полезни статии в новия брой на Списание ЗОП+

Актуален материал за подаването на оферти в ЦАИС ЕОП е главният акцент на броя за август на Списание ЗОП ПЛЮС. Текстът с практически съвети за работа с платформата и още много полезни статии очакват всички читатели и приятели на изданието, утвърдило се като предпочитана експертна медия и помощник за всички професионалисти по обществени поръчки.

Като прави важни констатации относно изминалите етапи от дигиталната трансформация, в материала с насоки за подаването на оферти в ЦАИС ЕОП водещият ни автор и консултант Ивайло Стоянов дава множество ценни указания, които могат да облекчат дейността на експертите по ЗОП и да спестят на възложителите ненужни грешки и неоптималности при електронното възлагане.

Специален акцент на статията са указанията относно гарантираната от закона възможност на участниците да упълномощят друго лице да подпише и/или подаде оферта от тяхно име чрез платформата. Чрез анализ на често допускани грешки, авторът извежда законосъобразните и ефективни практики при работа с ЦАИС ЕОП.

В изданието е включена и статия, която анализира ключова практика на ВАС по чувствителния въпрос за налагането на финансови корекции, основани на неправилни твърдения за нарушения на ЗОП при обществени поръчки със средства от ЕСИФ.

Броя представя и основни акценти от становището и предложенията по проекта за промени в ЗОП на Националното сдружение на експертите по обществени поръчки (НСЕОП).

Традиционно в броя ще откриете и рубриката с отговори на въпроси от практиката по възлагане на обществени поръчки. Плюс още полезни съвети и анонси.

Ако желаете Списание “ЗОП ПЛЮС” да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки през настоящата 2020 г. и следващата 2021 г., може да осъществите това като станете абонати или поръчате отделни броеве на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

Станете част от общността на ЗОП ПЛЮС!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker