Анонси

Анализ на промените в ЗОП и полезни съвети за ЦАИС за обещаващо начало на 2021 г. на Списание ЗОП ПЛЮС

Обещаващо начало на новата година и висока практическа полезност – това е мотото на първия брой за 2021 г. на Списание ЗОП ПЛЮС – изданието, което осма поредна година предлага всичко необходимо за професионалиста по ЗОП на едно място.

За да оправдаем закономерно високите очаквания на общността на нашите читатели и клиенти, за водещ материал на бр. 1 избрахме аналитичния преглед на новите моменти в Закона за обществените поръчки, приети от Парламента през декември 2020 г. Подробен, вникващ в логиката на промените и разясняващ отражението им в реалната практика, този текст обещава точно това, което е необходимо на експерта по ЗОП, за да бъде в крак с действащата нормативна уредба.

А за да бъде работата по ЗОП наистина ефективна и в дигитална среда, новият брой ще предложи и много полезни съвети за овладяване на всички тънкости при използване на централизираната платформа ЦАИС ЕОП. По този начин предлагаме на професионалистите по обществени поръчки така необходимия синтез от знания и умения за справяне с основния инструмент за възлагане и участие в процедури по закона, който от 01.01.2021 г. вече ще осигурява и много нови функционалности.

Няма да бъдат разочаровани и всички, които очакват друга запазена марка на Списание ЗОП ПЛЮС – знаковата поредица с преглед на най-новото съдебната практика в тази област на обществените отношения. Защото именно съдебната практика може да ни даде не само по-добро разбиране на разпоредбите, но и много полезни идеи за намиране на изход и от най-заплетените казуси при обществените поръчки. 

Ролята на традиционно силен завършек на броя остава за популярната рубрика с отговори на въпроси от експертната практика по ЗОП и работата в ЦАИС ЕОП.

Приятно и ползотворно четене! И до нови срещи през надяваме се по-здравата,
спокойна и успешна
нова 2021 г.!


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:

ТЕМА НА БРОЯ

ПРОМЯНА 22 ИЛИ НОВА НАДЕЖДА

Аналитичен преглед на новите моменти в Закона за обществените поръчки, обнародвани в ДВ. бр.107 от 18 Декември 2020 г.,

Ивайло Стоянов

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • БАРОМЕТЪР ЗОП ПЛЮС: Експертите по ЗОП с анкета относно електронните поръчки по повод една година ЦАИС ЕОП, ЗОП+
  • ПРАКТИЧЕСКИ ПОУКИ: Избрани казуси от най-новата практиката на КЗК и ВАС по приложението на ЗОП и ППЗОП, Полина Цокова
  • Отговори на въпроси от практиката по възлагане на обществени поръчки и работа в платформата ЦАИС ЕОП

Ако желаете Списание “ЗОП ПЛЮС” да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през следващата 2021 г., може да осъществите това като се абонирате на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

АБОНИРАЙТЕ СЕ за Списание ЗОП ПЛЮС, подарете си УСПЕХ!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker