Анонси

Експертите по ЗОП с анкета относно електронните поръчки по повод една година ЦАИС ЕОП

По повод навършването на една година от началото на задължителното електронно възлагане на обществени поръчки в платформата ЦАИС ЕОП, което за първата група от възложители стартира на 01.01.2020 г., от Националното сдружение на експертите по обществени поръчки (НСЕОП) и Списание „ЗОП ПЛЮС“ подехме инициатива да проучим мнението, нагласите и настроенията на експертната общност относно протичането на процесите по поетапно преминаване към изцяло електронни обществени поръчки.

В рамките на инициативата „Една година електронни обществени поръчки в България“, приканваме всички експерти, които са професионално ангажирани с материята на ЗОП, да попълнят приложената анонимна анкета, чрез която да изразят мнението си и отправят предложения относно протичащите процеси на електронизация на обществените поръчки и работата на централизираната система ЦАИС ЕОП.

Анкетата може да бъде попълнена директно онлайн на Интернет сайта на Сдружението ТУК или да бъде свалена като файл, попълнена и изпратена на електронна поща nseop@nseop.org. Моля, изпращайте попълнената анкета по указаните начини не по-късно от 26 февруари 2021 г.

Повече информация относно инициативата на НСЕОП и Списание “ЗОП ПЛЮС” може да получите на сайта на Сдружението nseop.org, по имейл на адрес nseop@nseop.org, както и по телефон 0897 921 232.

От НСЕОП и Списание “ЗОП ПЛЮС” изразяваме предварителни благодарности за проявената активност и професионално отношение! Нека заедно да допринесем за по-ефективното и успешно случване на дигиталната трансформация в Системата на обществените поръчки в България!

КЪМ АНКЕТАТА

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker