Анонси

Анализ на промените в закона с главен принос за високия интерес към бр. 1 на Списание ЗОП ПЛЮС

На висок интерес в експертната общност вече се радва първият брой на Списание ЗОП ПЛЮС за 2021 година.

Очаквано най-много позитивни отзиви предизвиква водещият материал, посветен на новите моменти в Закона за обществените поръчки, в сила от 01.01. В него г-н Ивайло Стоянов прави анализ на новите моменти в закона, окончателно гласувани от Народното събрание и обнародвани в Държавен вестник през декември. Подробен, вникващ в логиката на промените, разкриващ експертния принос зад новите моменти и разясняващ отражението им в практиката, този текст обещава точно това, което е необходимо на всеки, който желае да е в крак с действащата нормативна уредба.

Значима стойност в работата на експерта по ЗОП добавя и авторският прочит на най-новата практиката на КЗК и ВАС по приложението на ЗОП и ППЗОП, който предлага на читателите д-р Полина Цокова. В новия текст от знаковата поредица, превърнала се в една от запазените мерки на изданието, авторът по красноречив начин ни доказва, че именно съдебната практика може да ни даде не само по-добро разбиране на разпоредбите, но и много полезни идеи за намиране на изход и от най-заплетените казуси при обществените поръчки.

Много реални ползи в деловото ежедневие на професионалистите по обществени поръчки вече носят и другите материали от броя, даващи актуална информация и полезни съвети за овладяване на всички тънкости при използване на платформата ЦАИС ЕОП, която от 01.01.2021 г. вече осигурява и нови функционалности.

Ролята на традиционно силен завършек на броя остава за популярната рубрика с отговори на въпроси от експертната практика по ЗОП и работата в ЦАИС ЕОП.

Ползотворно четене на всички настоящи и бъдещи приятели, клиенти и партньори на Списание ЗОП ПЛЮС!

Ако желаете Списание “ЗОП ПЛЮС” да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през настоящата 2021 г., може да осъществите това като се абонирате на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

АБОНИРАЙТЕ СЕ за Списание ЗОП ПЛЮС, подарете си УСПЕХ!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker