Анонси

При голям интерес преминава присъственият семинар по електронни поръчки в ЦАИС ЕОП

При висок интерес на експерти по ЗОП от цялата страна протича първото за годината събитие от възобновената ни присъствена обучителна програма по електронни обществени поръчки.

Събитието, озаглавено “ЕЛЕКТРОННИ ПОРЪЧКИ В ЦАИС ЕОП И НОВИ МОМЕНТИ В ЗОП И ППЗОП 2021”, се провежда днес и утре в столичния хотел “Централ” при стриктно спазване на всички необходими мерки.

Добре познатата и предпочитана локация за делови обучения отново събра множество доверили се в експертизата на Списание ЗОП ПЛЮС колеги, които решиха да се възползват от възможността по пълноценен начин да доизградят и затвърдят знанията и уменията си за електронно възлагане и участие и да овладеят тънкостите при работата с платформата ЦАИС ЕОП, при отчитане на АКТУАЛНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ в ЗОП и ППЗОП в сила от 2021 г. и НОВИТЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ на ПЛАТФОРМАТА.

На тренинга оставаме верни на своя основан на прагматичност и ефективност в работата подход, при който посредством интерактивно и наситено с много примерни представяне на работата в ЦАИС ЕОП, преплетено с препратки към актуалната нормативна уредба и практиката на КЗК и ВАС с акцент върху електронните обществени поръчки, записалите се сътрудници на възложители и участници да могат да получат пълния набор правни и дигитални компетентности за работа със ЗОП и ЦАИС ЕОП.

Програмата ни с присъствени обучения продължава, като следващите ни събития в този двудневен формат, които ще се проведат в София, са насрочени за 22-23 юли и за 2-3 септември. А за още по-пълноценно навлизане в материята на електронните обществени поръчки в ЦАИС ЕОП и промените в ЗОП и ППЗОП, в периода 9-11 юни сме предвидили изнесено професионално обучение, което ще се проведе след целебните природни красоти на гр. Велинград.

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker