Анонси

Успешно премина семинарът на Списание ЗОП ПЛЮС в София

Полезен трансфер на ноу-хау по ЗОП, открита динамична комуникация и високи нива на удовлетворение на участниците – с тези думи най-добре може да се обобщи успеха на преминалото поредно практическо обучение на Списание ЗОП ПЛЮС в областта на обществените поръчки.

В рамките на двудневния присъствен семинар, който се проведе на 22 и 23 юли в столичния хотел Централ, множеството доверили се на услугите ни колеги получиха отлична възможност да станат още по-добри експерти във все така динамичната и изпълнена с предизвикателства, а вече и протичаща все повече в електронна среда, работа по ЗОП.

С помощта на нашия опитен и компетентен лектор, участниците в събитието оправдаха очакванията си да получат на разположение оптимална професионална среда и подкрепа за развитие на всички знания и умения, формиращи пълния набор правни и дигитални компетентности за успешна работа със закона и централизираната платформа ЦАИС ЕОП, подплатени с познаване на актуалната практика на КЗК и ВАС с акцент върху електронните обществени поръчки.

И на това събитие не изневерихме на себе си и се фокусирахме върху основано на прагматизъм и ефективност изграждане на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно и наситено с много примери представяне на работата в ЦАИС ЕОП, което да е полезно както за участници, така и за възложители.

След кратка ваканционна пауза, обучителната ни програма продължава с пълна сила през септември, когато ще се проведат следващото практическо обучение в София (2-3.09, х-л Централ) и националният семинар в к.к. Слънчев бряг (29.09-1.10, х-л Бест Уестърн Плюс Премиум Инн).

Бъдете на гребена на вълната в обществените поръчки! Запишете се още сега!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker