Анонси

Списание ЗОП ПЛЮС отваря нова страница, от 2022 г. изданието ще излиза само дигитално

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

с нескрито вълнение бихме искали да споделим с вас новината, че от началото на следващата 2022 г. Списание ЗОП ПЛЮС вече ще излиза само в електронен формат.

Решението за подобна дигитална трансформация на нашето ваше любимо специализирано печатно издание за обществени поръчки обмисляхме отдавна, следейки глобалните тенденции и анализирайки обратната връзка от взаимодействието ни с нашите читатели, клиенти и партньори.

Макар да не е единствена пряка и непосредствена причина за промяната, пандемията от последните две години определено изведе на преден план актуалността на подобна важна стъпка, която бе част от нашите планове, но възнамерявахме да случим на малко по-късен етап.

Ситуацията около разпространението на Covid-19 обаче постави пред неочаквани предизвикателства целия свят, като не просто повлия на повечето икономически сектори, а малко или повече промени начина, по който взаимодействаме помежду си.

Както в делови, така и в личен план, всички ние бяхме изправени пред необходимостта да вземем различни, понякога непопулярни решения, в т.ч. за запазване на финансовата устойчивост, повишаване на ефективността, поддържане по нови начини на социалната и икономическа свързаност. Но същевременно и да се възползваме от новите възможности, които също така неочаквано се откриват в бързо променящия се съвременен свят.

Настоящата пандемична ситуация обаче сякаш беше само повратна точка, която ускори превръщането в реалност на редица промени, набиращи сила през последните години, в т.ч. бурното развитие на новите технологии, динамизирането на живота, екологичните проблеми, а конкретно в работата по ЗОП – преминаването към изцяло електронни поръчки в електронната среда на централизираната платформа ЦАИС ЕОП.

Именно като пряко или косвена последица от всички тези процеси, а и като отговор на всички актуални предизвикателства, идва и решението ни за преминаване на списанието само в електронен формат.

Вярваме, че промяната идва в точния момент и е за добро. И сме уверени в това, доколкото дигиталният формат освен безспорни финансови ползи както за издатели, така и за читатели и клиенти, носи и редица други благоприятни възможности.

Сред тези възможности можем да посочим превръщането на предимно еднопосочния канал за разпространение на информация, какъвто е една печатна медия, в много по-динамичен, разнообразен като предлагано съдържание и начини на взаимодействие с аудиторията интерактивен формат.

Формат, чрез който се надяваме да продължим да общуваме, да взаимодействаме по между си, да си оказваме подкрепа и взаимопомощ, но вече много по-бързо и лесно, много по-достъпно и пълноценно, в по-малка зависимост от различните времеви и пространствени ограничения.

С две думи, надяваме се и след преминаването към изцяло дигитален формат Списание ЗОП ПЛЮС да продължи да изпълнява мисията си да обединява и подпомага общността на експертите по ЗОП, но по нови и още по-оптимални начини. За да сме още по-близо и още по-заедно, както в работата по ЗОП, така и в живота!

На добър час на новото вече изцяло дигитално Списание ЗОП ПЛЮС!

УСЛОВИЯ ЗА АБОНАМЕНТ 2022

От началото на 2022 г. Списание „ЗОП ПЛЮС” ще се предлага само в електронен формат. Цената за годишен абонамент (за 12 броя) на изцяло дигиталното Списание ЗОП ПЛЮС ще бъде 165 лв. без ДДС1 (цената е за един IP адрес за достъп на абонат, т.е. за един ползвател). Всеки наш абонат за 2022 г. може да получи електронен достъп до броевете ни за предходните години на преференциална цена от 50 лв. без ДДС2.

Абонатите ни получават и достъп до специалните ни услуги:

  • Членство във Вайбър групата на Списание ЗОП ПЛЮС за спешни консултации и обмяна на добри практики3;
  • Достъп до Националната линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680 (само за абонати);
  • Отстъпки на организираните от Списание ЗОП ПЛЮС обучения4.
  • Абонатите на Списание ЗОП ПЛЮС ще имат на свое разположение и достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП”.

Повече информация за условията на абонамента за Списание ЗОП ПЛЮС може да получите на тел. 0882 653 036, както и на електронна поща zopplus@gmail.com!

Очакваме и Вас в дигиталната общност на Списание ЗОП ПЛЮС!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК


1 Цената с ДДС възлиза на 198 лв.

2 Цената с ДДС възлиза на 60 лв.

3 Номерът на мобилен телефон за контакт, посочен от клиента при сключване на абонамента, ще може да бъде включен във Вайбър групата (ако абонатът желае в групата да бъде включен друг номер, той указва това при попълване на заявката или преди сключване на договора). От 2022 г. участието в тази група за експертна взаимопомощ и достъпът до дежурната телефонна линия за абонати ще е възможно да се осъществява само чрез посочения телефонен номер (т.е. всеки абонат ще има на разположение един телефонен номер за достъп до специалните услуги).

4 Конкретните отстъпки се посочват в информацията за съответното обучение.

Абонирайте се за Списание ЗОП ПЛЮС, подарете си успех в обществените поръчки!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker