Анонси

Да изпратим заедно лятото с националния експертен семинар на Списание ЗОП ПЛЮС

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

След месеците на заслужен отдих и бягство от летните горещини, обучителната ни програма по електронни поръчки и работа в платформата ЦАИС ЕОП продължава с уникална възможност за един плавен, но ефективен преход към винаги динамичната и изпълнена с предизвикателства делова активност в областта на обществените поръчки. 

В търсене на най-добрите условия и предразполагаща експертна среда за трансфер на опит и усъвършенстване на компетентностите в дигиталната работа по ЗОП, ние от Списание “ЗОП ПЛЮС” организираме професионално обучение в приятната лятно-есенна атмосфера на един от най-популярните курорти на Българското Черноморско крайбрежие – Слънчев бряг. Събитието “Практическо управление, възлагане и контрол на електронни обществени поръчки в ЦАИС ЕОП” ще се реализира от 29 септември до 1 октомври в Hotel Best Western Plus Premium Inn ****, к.к. Сл. бряг.

И на този национален форум възнамеряваме да съберем представители на експертната общност от цялата страна, за да обсъдим и обменим актуален опит за най-ефективните начини за работа в платформата „ЦАИС ЕОП. Както и да Ви запознаем с последните промени в ЗОП и ППЗОП в сила от 2021 г. и най-новата практика на КЗК и ВАС

Не само с експертизата и знанията си, но и с умението си да предразполагат и насочват обучаваните, както и да им партнират в извеждането на знания и развиването на умения, опитните ни лектори г-н Ивайло Стоянов и г-н Йордан Халаджов отново ще спомогнат за създаване на оптимална среда за трансфер на ноу-хау и развитие на компетенции. По този начин участниците не са пасивни приематели на дадена им на готово информация, а активни участници в съвместен процес на усъвършенстване, при който те със собствени сили достигат до важни лични, а и колективни открития за най-оптималните решения за успешна работа със закона и централизираната платформа ЦАИС ЕОП.

Наш основен приоритет остава изграждането на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно и наситено с много примери представяне на работата в ЦАИС ЕОП, което да е полезно както за участници, така и за възложители!

ВАЖНО! Домакините от Hotel Best Western Plus Premium Inn са осигурили различни гъвкави варианти на провеждане на събитието, така че да бъдат спазени всички актуални противоепидемични мерки, в т.ч. ще бъдат осигурени маски и дезифенктанти за присъстващите, ще бъде гарантирано достатъчно разстояние, а при необходимост на разположение ще бъдат и различни зали с екран.

Присъединете се и вие! За да изпратим подобаващо лятото и да посрещнем есента наистина подготвени за експертната работа по ЗОП!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker