Анонси

Експертен съвет по ЗОП със знак ПЛЮС – винаги близо до вас с Горещата ни телефонна линия!

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

През 2023 г. електронното взаимодействие в делови и личен план вече се превръща в норма, като тази тенденция навлезе с пълна сила и в областта на обществените поръчки. Дигиталната трансформация при формите на общуване обаче няма как да промени факта, че в своята същност основата на успешното справяне с всякакъв вид предизвикателства е възможността да се свържем с други хора с близки цели и интереси, с които да сме си взаимнополезни чрез обмен на информация и различни форми на съдействие.

Убедени във важността на заедността и общностното взаимодействие, които водят до повишена ефективност както на индивидуално, така и на колективно ниво, ние от Списание ЗОП ПЛЮС продължаваме да поддържаме и развиваме Горещата телефонна линия за съвети и консултации по обществени поръчки за абонати на Списание ЗОП ПЛЮС.

Чрез тази услуга целим и осигуряването на така нужната за общността на експертите по обществени поръчки подкрепа чрез навременна и компетентна помощ при прилагането на ЗОП и другите релевантни актове, уреждащи обществените отношения по възлагането на поръчки и разходването на обществени средства.

Напомняме, че номерът на горещия телефон е 0700 20680, а обажданията се таксуват на цената на един градски разговор. Линията работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа.

Превърнали се в наша утвърдена марка, телефонните консултации на Списание ЗОП ПЛЮС се дават от специалисти с призната експертиза в областта и в реално време разплитат всички сложни казуси, които са ежедневие за работещите с тази материя – особено сега, когато се учим да правим всичко по-ефективно с електронни способи и средства.

Отзивчиви, разбиращи и компетентни, нашите опитни консултанти са винаги до вас, за да преодолявате всяко едно предизвиктелство при възлагането и участието в обществени поръчки – както чрез електронната платформа ЦАИС ЕОП, така и извън нея. Защото сме по-силни заедно!

Нашата експертиза е на ваше разположение! Само на едно обаждане разстояние! Очакваме ви!

Екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС”

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker