Анонси

Отлични отзиви за уебтренингите за участници по ЗОП, нов модул от обучението в началото на февруари

На отлични отзиви и висок интерес се радват проведените до този момент уебтренинги за участници в обществени поръчки. В първите издания се включиха колеги от широк спектър от икономически оператори – български, европейски и международни компании с интерес към процедурите по ЗОП.

На базата на дългогодишния опит в обученията по ЗОП, екипът ни разработи новите ЗОП+ УЕБ ТРЕНИНГИ® специално нуждите за експертите, професионално ангажирани в сферата на обществените поръчки. При този тип тренинги, лекторите работят в малка група (до 10 участници), което дава възможност за персонален подход. Така обучението е центрирано около обучаемите и поощрява придобиването на знания и умения чрез собствен опит.

Благодарение на експертизата и опита на двамата лектори, чрез практикум, решаване на работни казуси, запознаване с важни моменти от актуалната съдебна практика на СЕС, ВАС и КЗК и сесия с въпроси и отговори, обучаемите могат да извървят ключовите стъпки, осигуряващи ефективно участие в обществени поръчки и така чувствително да подобрят своята компетентност и професионален статус.

Освен двудневен уебинар с презентации, практически казуси и дискусии, обучението включва и последваща персонална онлайн сесия с преподавател, с поставяне на практически задачи, даване на обратна връзка и насоки за последващо развитие.

Всички записали се в обучението ще се убедят, че посредством персонално фокусирано, достъпно и практически ориентирано представяне на важните правни и технически аспекти от работните процеси по ЗОП, знанията и уменията за електронните поръчки стават достижима цел за всеки, без значение от неговия професионален и практически опит.

Следващото обучение по МОДУЛ 3: „УЧАСТНИК В ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА”®  ще се проведе на 9 и 10 ФЕВРУАРИ 2023 г. Включете се и вие!

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker