Новини

АОП обяви нов имейл за запитвания от потребители на ЦАИС ЕОП

Агенцията по обществени поръчки (АОП) въвежда електронна поща за получаване и обработка на запитвания към Центъра за обслужване на потребители на ЦАИС ЕОП. Това е видно от анонс на Портала за обществени поръчки.

От съобщението става ясно, че писмата, изпратени на новия имейл за поддръжка support@aop.bg ще се обработват в работно време – всеки делничен ден от 09:00 до 17:30 ч. От съобщението обаче не става ясно какво точно се има предвид под “обработка” на писмата, съответно в какви срокове потребителите, избрали тази форма на електронна комуникация, ще могат да очакват отговор на своите запитвания.

Решението за въвеждането на новата форма на комуникация с Центъра за обслужване на потребители на ЦАИС ЕОП е взето въз основа на резултатите от проведена онлайн анкета, посветена на нагласите на потребителите на Платформата.

Въз основа на резултатите от проучването, проведено в периода от 10.06.2022 г. до 20.01.2023 г., е било установено, че предпочитаните от потребителите начини за отправяне на запитвания относно работата с ЦАИС ЕОП са телефон (44,81% ) и електронна поща (26.25%).

В анонса на АОП се уточнява, че телефонните номера за въпроси към Центъра за обслужване на потребители на ЦАИС ЕОП остават непроменени – 0700 17 151 и +359 2 9068760.

Източник: АОП

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker