Анонси

Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура!

“В начало бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.”

                                                                           (Евангелие от Йоан)

 

Скъпи приятели и читатели на Списание “ЗОП ПЛЮС”, 

С настоящето вдъхновяващо послание от свещения текст на Библията бихме искали да Ви поздравим по случай 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура!

Дейността на медиите в нашата родина България е израз на свободата на словото, прокламирана в чл. 39 от Конституцията. Благодарение на Списание “ЗОП ПЛЮС”, чрез изданията и информацията на сайта ни в Интернет, се превръщат в достояние на обществото редица писмени статии и материали, новинарски съобщения и анонси, отговори на конкретни казуси от практиката, свързани с работата в областта на обществените поръчки у нас, и това също е едно от проявленията на провъзгласената от Конституцията на страната възможност за осъществяване на правото на обществото да разполага с достоверна, навременна и етично поднесена информация. А правото на изразяване на мнение без съмнение е основно право на човека.

Вярваме и сме сигурни, че общо е убеждението ни, че всяка една личност трябва да има свободата да търси, да получава и да разпространява знания и идеи от всякакъв вид, чрез каквото и да е средство за целта по свой избор.

Пожелаваме Ви приятен празничен ден и се надяваме винаги да бъдете нашата критична и безкомпромисна читателска аудитория!

Екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС”  

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker