Анонси

Екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС” се срещна с председателя на италианската асоциация на експертите по обществени поръчки

На 31 октомври 2023 г. в офиса на Списание “ЗОП ПЛЮС” в центъра на София бе проведена работна среща с адвокат Даниеле Ричарди – юрист и експерт с международен опит в областта на обществените поръчки, който е основател и председател на Асоциацията на експертите по обществени поръчки в Италия (ASSORUP).

От страна на домакините в срещата взеха участие г-н Ивайло Стоянов и г-жа Полина Цокова – юрисконсулти на Списание “ЗОП ПЛЮС”, както и г-н Йордан Халаджов – главен редактор на Списание “ЗОП ПЛЮС”.

По време на срещата, на която бе обменена полезна информация за актуалното развитие на сектора на обществените поръчки в Италия и България, г-н Ричарди представи накратко дейността на оглавяваната от него Асоциация и запозна българските си колеги с основните направления в нейната дейност.

Бяха обсъдени и идеи за бъдещи съвместни инициативи между ASSORUP, екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС” и българските експерти по обществени поръчки.

Изказваме благодарност на г-н Ричарди, че се отзова на поканата на Списание “ЗОП ПЛЮС” и се надяваме тази среща да постави началото на бъдещо ползотворно сътрудничество с ASSORUP и италианската експертна общност.

 

Г-н Ричарди бе посрещнат от г-жа Полина Цокова, юрисконсулт в Списание “ЗОП ПЛЮС”

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker