Анонси

Стартира годишната среща-семинар на Списание ЗОП ПЛЮС в Правец, промените в закона основен фокус на събитието

В ранния следобед на празничния 6 декември стартира тридневната Годишна среща – семинар “НОВИТЕ ПРАВИЛА СЪГЛАСНО ИЗМЕНЕНИЯ ЗОП”. Националното събитие на Списание ЗОП ПЛЮС ще се проведе в периода 6-8.12.2023 г. в ексклузивния комфорт на Hyatt Regency Pravets Resort, гр. Правец.

 

През трите дни на семинара с участниците от цялата страна ще бъдат разгледани най-значимите промени в законодателството в областта на обществените поръчки от последните седем години. В атмосфера на професионален диалог и обмяна на експертен опит ще бъдат обсъдени ПОСЛЕДНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗОП, част от които вече са в сила, а останалите предстоят да влязат в сила в края на годината и началото на следващата.

Освен измененията в закона, сред главните фокуси на събитието ще бъде и отражението на нормативните промени върху ключовите аспекти на възлагателния процес и необходимостта от актуализиране на вътрешните правила. Специално внимание ще бъде обърнато и на съдебната практика с акцент върху финансовите корекции, която ще бъде представена от действащ съдия от ВАС.

Минути преди началото на националния семинар на Списание ЗОП ПЛЮС в Hyatt Regency Hotel, гр. Правец…

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker