Анонси

Националният семинар на ЗОП+ с актуализирана програма и акценти, съобразени с приетите промени в ЗОП

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Водени от амбицията да сме в синхрон с последните промени във “ветровитата” и променлива обстановка, характерна за Системата на обществените поръчки в България, ние от ЗОП ПЛЮС веднага реагирахме на новостите от последния час, дошли с приетите през месец октомври изменения и допълнения в ЗОП, и актуализирахме програмата за предстоящото коронно обучително събитие от Есенната ни програма – Националният семинар по обществени поръчки.

Припомняме, че събитието е планирано да се проведе в периода 24– 26 Октомври 2018 г. в един от най-елитните хотели на предпочитаната тренинг дестинация гр. Велинград. Залагайки на тази топ локация и екипа ни от водещи лектори с калена в бурни времена експертиза по материята на поръчките, ние променихме програмата, за да спазим обещанието си да сме максимално полезни на доверилите ни се специалисти. Колеги, а и приятели от цялата страна, които ще се съберем, за да можем всички заедно да обсъдим и споделим новостите в нормативната уредба и практика, както и да обменим умения, опит и ефективни решения на въпросите, породени от въведените и въвежданите нови правила при разходването на публичния ресурс.

Сред обновените акценти на програмата очаквано изпъкват измененията на ЗОП, приети през месец октомври 2018 г. Към тях разбира се ще добавим уникален микс от полезни теми като основните предизвикателства при прилагане на действащите ЗОП и ППЗОП, “гореща” практика на КЗК и ВАС, най-важното в правилата при обжалването и много други.

Как да изготвим законосъобразна методика, която да устои на зоркото око на всички проверяващи органи? Къде, кога и как най-често се греши при прилагане на ЗОП и ППЗОП? Кои според върховните съдии са меродавните правила при използването на капацитет на трети лица и външни ключови експерти? Отговори на тези и други наболели въпроси при тълкуване и прилагане на нормативната уредба ще може да научите в рамките на реализираното от нас с много желание и професионален хъс събитие.

Включете се и Вие! Очакваме Ви!

Екипът на ЗОП ПЛЮС

Повече подробности за актуализираните програма и акценти на Националния семинар може да научите тук.

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker