Анонси

Всички абонати на Списание “ЗОП ПЛЮС” могат да се присъединят към Viber групата на изданието

От екипа на “ЗОП ПЛЮС” напомняме на всички абонати на списанието, че могат да се присъединят към групата ни във Viber. Общността в мобилното приложение бе създадена специално за подобряване на възможностите за комуникация и взаимодействие сред всички, избрали нашата медия за свой спътник и помощник в професионалния път по ЗОП.

Групата функционира като виртуално пространство за професионална подкрепа, обмен на информация и ноу-хау в областта на обществените поръчки. В нея всички наши абонати могат да споделят последните новини в тази област, да поставят своите въпроси по материята, да обсъждат теми, които ги вълнуват или да предлагат решения на казусите на своите колеги.

Дошло като закономерен отговор на предизвикателствата на дигиталната работа по ЗОП и стартиращото през 2020 г. задължително електронно възлагане, решението за новата услуга отчита и глобалната тенденция, че мобилните приложения са една от най-динамично и бързо развиващите се форми на делова и лична комуникация.

В новата Viber група на списанието могат да бъдат включени по един представител на всеки сключил абонамент за електронното и/или книжното издание (организация или физическо лице).

В тази връзка, ако желаете да се възползвате от новата услуга, моля да ни изпратите информация за лицето (две имена, организация/лице – абонат и номер на мобилен телефон), което да бъде включено в групата.

За присъединяване е необходимо от Viber на съответния номер да се отвори изпратен от нас линк, след което членството ще бъде потвърдено от администратор на групата.

Ако имате въпроси относно новата услуга, не се колебайте да се обръщате към нас!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker