АнонсиНовият брой

Брой 12, 2023: ПРОМЕНИ В 12 БЕЗ 5

Скъпи читатели,

Макар и изпълнена с множество предизвикателства, отиващата си 2023 г. донесе и някои благоприятни промени, включително за системата на обществените поръчки в България. Тъй като по всеобщо мнение сред тези добри новини е и финализирането на дълго проточилото се във времето приемане на измененията и допълненията в ЗОП, в заключителния декемврийски брой на списанието очаквано поместваме втората част от аналитичния преглед на промените в закона, представен от водещия ни консултант по ЗОП г-н Ивайло Стоянов.

През тази година и ние от екипа на Списание „ЗОП ПЛЮС” имахме поводи за радост. Освен удовлетворението на нашите клиенти и партньори, както и множеството успешно реализирани проекти, сред които премиум обучителни събития с топ лектори, в т.ч. действащи магистрати от ВАС, и полезното сътрудничество с ключови институции, като напр. Сметната палата, отиващите си месеци бяха специални и по още една причина. Това е фактът, че на 20 декември, Игнажден, 11 години от своето създаване навърши един от най-желаните гости в дома и офиса на всеки български експерт по обществени поръчки – Списание „ЗОП ПЛЮС”.

Стартирало през вече далечната 2012 година като специализирано печатно издание, Списание „ЗОП ПЛЮС” се утвърди като запазена марка на водеща бизнес организация, предлагаща широк спектър от юридически и консултантски услуги в областта на обществените поръчки. Но през тези години то се превърна и в нещо много по-голямо – постоянно разрастваща се общност за експертна комуникация и взаимопомощ в работата по ЗОП.

Всичко това нямаше да бъде възможно без доверието, което ни гласувате, и подкрепата, която оказвате на нашите начинания и проекти, за което искрено и чистосърдечно Ви благодарим!

За финал, да си пожелаем светли Коледни и Новогодишни празници и една здрава, щастлива, вдъхновяваща и изпълнена с благоденствие нова година. И нека и през 2024-та година заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки!

Приятно и ползотворно четене!


ЕЛЕКТРОНЕН ДОСТЪП: Тъй като и през 2023 г. Списание „ЗОП ПЛЮС” се предлага само в електронен формат, за достъпване на електронното списание всеки абонат първо трябва да влезе в потребителския си профил чрез своите потребителско име и парола. След това, от менюто ЕЛЕКТРОНЕН ДОСТЪП да избере вида на своя абонамент. В отворилата се страница може да се избере съответния брой на списанието – след кликване върху умаленото изображение на броя, списанието се отваря в модул за преглед и четене, който предоставя възможност за прелистване на страниците.

Новите ни абонати могат да се запознаят с кратко ръководство как да достъпват и четат изцяло дигиталното Списание „ЗОП ПЛЮС” от бутона по-долу.

НОВО! С оглед по-голямо удобство за читателите, електронният достъп до Списание „ЗОП ПЛЮС“, който е на разположение чрез нашия Интернет сайт, вече дава възможност на всеки абонат да разпечатва отделни страници или целия брой на изданието. Понастоящем, възможността за разпечатване е налична за всички популярни Интернет браузъри (напр. Google Chrome, Microsoft Edge, Safari и др.), с изключение на Mozilla Firefox. При затруднения с достъпа до списанието, не се колебайте да се обръщате към нас на тел. (+359) 882 653 036!

 


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:
 
ТЕМА НА БРОЯ
 
ЗАКОНОВ ПЪЗЕЛ: Аналитичен преглед на промените в ЗОП, обнародвани в ДВ, бр. 88 от 20.10.2023 г. (част втора), Ивайло Стоянов  
 

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • ЕДИН ПО–СПЕЦИАЛЕН ДЕН: Списание „ЗОП ПЛЮС” празнува 11 години от своето създаване
  • Поздравления за светли Коледни и Новогодишни празници и пожелания за здрава, щастлива и много успешна нова 2024-та година!
 

Ако желаете заедно да сме по-успешни в обществените поръчки и през 2024 г., може да се абонирате за Списание ЗОП ПЛЮС или да заявите услугите и изданията ни на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

АБОНИРАЙТЕ СЕ за Списание ЗОП ПЛЮС,
бъдете УСПЕШНИ В ПОРЪЧКИТЕ ЗАЕДНО С НАС!

 
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Abonament5steps.png
 
Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker