Анонси

Черен петък оферта ЗОП+: Всеки годишен абонамент до края на ноември с подарък участие в уебинара за промените в закона

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Представяме Ви нашето уникално Черен петък предложение 2024всеки клиент, сключил годишен абонамент за списание ЗОП ПЛЮС до края на месец ноември ще получи като подарък и безплатно участие в еднодневния Уебинар “ПРОМЕНИTE В ЗОП от ОКТОМВРИ 2023 г.”, който ще се проведе на 30 НОЕМВРИ 2023 г. чрез платформата ZOOM.

Цената на годишен абонамент за дигиталното Списание ЗОП ПЛЮС е 165 лв. без ДДС.

На своите страници изданието предлага всичко необходимо за специалистите в областта на обществените поръчки аналитични статии, представяне на актуалните нормативни промени, полезни практически насоки, решения на казуси по ЗОП, образци на документи, съдебна и контролна практика и още много друга полезна информация за обществените поръчки.

Всеки абонат на списанието получава и достъп до специални услуги като членство във Вайбър групата на Списание „ЗОП ПЛЮС” за консултации и обмяна на добри практики, достъп до Националната телефонна линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680, отстъпки на организираните от Списание „ЗОП ПЛЮС” обучения, достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП” и др.

За да се възползвате от специалното ни предложение просто се обадете на тел. 0882 653 036 или ни пишете на електронна поща zopplus@gmail.com!

Нека и през 2024 г. заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки!

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker